Kakpolicy

På vår webbplats använder vi så kallade kakor. En kaka är en liten textfil som via din webbläsare lagras på din dator när du besöker webbplatsen. Kakornas viktigaste funktion är att skilja en användare från andra användare. Den lagrade informationen skickar din webbläsare till oss igen nästa gång du besöker vår webbplats.

Användningen av kakor är säker. Ingen personlig information, såsom telefonnummer eller e-postadress, kan härledas från kakor.

Vi använder oss både av funktionella och analytiska kakor. Funktionella kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt. Till exempel sparas dina webbläsarinställningar så att du kan se vår webbplats optimalt på din bildskärm.

Analytiska kakor används för att samla in statistik om hur vår webbplats används. Detta sker med hjälp av verktyget Google Analytics, från tredjeparten Google. Statistiken – som är helt anonymiserad – använder vi för att optimera vår webbplats ytterligare till förmån för våra besökare.

För att använda vår webbplats krävs att du ger ditt samtycke till detta. Om du inte accepterar kakor kan du enkelt välja att radera enskilda kakor eller stänga av kakor helt i inställningarna till din webbläsare. Vissa funktioner på vår webbplats kommer då inte längre att fungera, vilket kan påverka din upplevelse av webbplatsen negativt. Besök din webbläsares webbplats för mer information.

Se även vår mer utförliga integritetspolicy.